Julia Zahra is een 23-jarige popzangeres geboren in de Verenigde Staten, opgegroeid in Bussum.

Haar muzikale carrière begon met een deelname aan en overwinning van The Voice of Holland seizoen 4, als jongste winnares ooit. Ze scoorde 2 nummer 1-hits met ‘Oops…I did it again’ en ‘Empire State of Mind’ en stond meermaals voor een uitverkochte Ziggodome en Sportpaleis Antwerpen tijdens de ‘Duizend Spiegels’-tour van Marco Borsato.
‘’Ze vult een een complete Ziggodome, met enkel haar stem en gitaar’’ Marco Borsato

Vlak na haar deelname aan de TVOH verscheen haar debuutalbum, ‘Julia van der Toorn’, dat op nummer 1 binnenkwam in de Itunes album top 10.

In 2015 won Zahra het achtste seizoen van ‘De Beste Zangers van Nederland’, waarin ze covers deed van onder anderen, Jan keizer en Martin Buitenhuis. Het liedje ‘Just an Illusion’, dat in Nederland niet verder kwam dan een tweede plek, werd een jaar later ontdekt op de Fiji eilanden en werd een nummer 1 hit. Na vele shows in Fiji, Samoa, Tahiti, Nieuw Caledonia en Nieuw Zeeland, is Julia terug om te schrijven en te spelen.
‘’Ik wil graag alle liedjes die ik schrijf, ook live in m’n eentje kunnen spelen met mijn gitaar. Maar ik ben niet bang om een wat elektronische en soulvolle invulling te geven aan mijn nieuwe EP’’